+47 73 83 77 50


  • Laks Einerrøkt hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Einerrøkt Bit

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Einerrøkt 125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Gravet Hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Gravet Bit

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Gravet 125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt Pepperlaks Hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt Pepperlaks Bit

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt Laks Kakao/Chili Bit

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt Laks Kakao/Chili Hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Ørret Einerrøkt Bit

    Klikk her

    for å lese mer
  • Ørret Einerrøkt 125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks porsjon 4x125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Lakseburger Sitron/Pepper

    Klikk her

    for å lese mer
  • Lakseburger Urter/Hvitløk

    Klikk her

    for å lese mer
  • Ørret porsjon 4x125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Ørret Urtemarinert 4x125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Røkt Laks 125 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Bits and pieces m/skinn

    Klikk her

    for å lese mer
  • Buklist 1-3 cm

    Klikk her

    for å lese mer
  • Buklist 3 cm

    Klikk her

    for å lese mer
  • Bits and Pieces u/skinn

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt pepperlaks, hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Røkt laks skivet

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt kakao/chili

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Einerrøkt 250 g

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Gravet Skivet

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Gravet, Hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Varmrøkt wasabilaks, hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Laks Einerrøkt, Hel

    Klikk her

    for å lese mer
  • Torskerogn

    Klikk her

    for å lese mer

Utleirveien 140, 7036 Trondheim

Epost: post@isfjordnorway.no

GPS-koordinater: Lat: 63.3824 Long: 10.4418

Tlf: +47 73 83 77 50 / Fax: +47 73 83 77 51



© ISFJORD NORWAY AS